Baby- en peuterboeken 0-3 jaar

Yu-Hsuan Huang

Baby Beer
Vingerpopboek
Yu-Hsuan Huang


Ach wat schattig! is je eerste gedachte als je dit babyboekje ziet. In het midden van het boekje zit namelijk een gat waaruit een vriendelijk pluchen berenkopje je aankijkt. Het beertje zit met zijn kleine kontje in het gras en heeft het duidelijk naar zijn zin.

Het lieve kopje kun je laten bewegen door je vinger in het pluchen lijfje van het beertje te steken. Het levert een heel grappige effect op.
Zo zien we het beertje lekker rollebollen door het gras en even later klimt hij over een grote boomstam die op de grond ligt, best knap van zo'n klein beertje. Net zo knap als klimmen in een boom op dappere dagen. We zien op de afbeelding dat een eekhoorntje gezellig met hem mee klimt. Samen met twee vogeltjes snoept hij daarna van de bessen en mama leert hem hoe hij zalmen kan vangen. En dan is het kleine beertje wel heel moe en gaat lekker slapen, in zijn warme, knusse hol, met zijn kopje op zijn pootjes.

De korte tekst is in duidelijke, schreefloze letters afgedrukt.
De pagina's van dit boekje zijn van heel stevig, vier millimeter dik, karton waardoor er weinig kapot kan gaan aan het boekje. De afbeeldingen zijn zonnig gekleurd en speels en vrolijk om te zien. Maar het leukste blijft het lieve berensnoetje dat lekker nieuwsgierig in het rond kijkt. Geheid dat dit boekje een groot succes is bij de kleintjes.

Je kunt ook kiezen voor de vingerpopboekjes over Baby Konijn, Baby Tijger of Baby Olifant.


ISBN 9789463330466 | Hardcover met ronde hoeken | 12 pagina's | Uitgeverij Image Books | april 2017
Afmeting 11 x 11 cm | Ned. tekst: Image Books | Leeftijd vanaf ca 18 maanden

© Dettie, 5 mei 2017

Lees de recensies op het forum en/of reageer, klik HIER