Baby- en peuterboeken 0-3 jaar

Jet Boeke

Dikkie Dik Rammelboekje
Jet Boeke


Wie kent Dikkie Dik niet? De gezellige, ondernemende rode kater, getekend door Jet Boeke. Iedereen die wel eens naar Sesamstraat keek en kijkt, kent de verhaaltjes over zijn avonturen wel.

En nu is er dit 'boekje', het is eigenlijk een soort knuffel, speciaal ontwikkeld voor baby's. De 'cover' is van heerlijk zachte pluche stof en is in poesvorm gemaakt, dat wil zeggen, we zien de vrolijke kop van Dikke Dik met oortjes en al. Het boekje wordt dichtgehouden met een klittenbandje.


Als we het boekje openslaan zien we op de eerste twee zachte 'pagina's' van gewone stof rechts de kop van een kikker afgebeeld en links visjes die in het water zwemmen.  Op de volgende pagina zien we een vrolijke hondenkop met daarnaast wolkjes en blaadjes. De laatste bladzijde is ook erg leuk. Daarop staat een uilenkop afgebeeld met zijn mooie grote ogen en oranje snavel. Links zien we een mooie sterrenhemel met een maantje. Het is een grappig, aantrekkelijk en vrolijk geheel geworden.

Dit uitgave van dit boekje kun je alleen maar toejuichen want je kun natuurlijk niet te vroeg genoeg beginnen met boekjes en dan is dit 'boekje' is een mooie start. Er is ook nog een kleine verrassing als je het boekje heen en weer beweegt hoor je heel zacht belletjes rinkelen. Een boekje en rammelaar ineen!
Ook erg leuk als kraamcadeautje.


ISBN 9789025761134 | Zeer softcover | 8 pagina's | Uitgeverij Gottmer | oktober 2015
NUR 271| Leeftijd 6 maanden

Dettie, 22 november 2015

Lees de reacties op het forum en/of reageer, klik HIER