Genomineerd voor de Gourmands
Acht ‘excellente boeken uit Nederland’ staan op de shortlist voor de Gourmand World Cookbook Awards. In de categorieën:
Chef:
Puurst, Jonnie and Therese Boer (Princess-Komma)
Design:
Sterkte – Wishing you Well, Yneke Vocking (Snor)
Corporate:
Het Grote AGA Menuboek, Saskia Schepers (Terra)
Oost Europa:
Recepten uit Voormalig Joegoslavië, Zrinka Oberman, Goran Todorovic (Fontaine)
Duurzaam:
Het Insectenkookboek, Dicke, Van Gurp, Van Huis (Atlas/Contact)
Kinderen:
Buitengewoon Familie Kookboek, Ammerlaan Styling (C1000)
Voedsel literatuur:
Literalicious, Koen de Groote (Lalito)
Vis en zeevruchten:
De Oosterschelde Kreeft, Ronald Timmermans, Remko Kraaijeveld (Komma-Princess Books)
De complete short list van de Gourmands bestaat uit tientallen categorieën. De winnaars worden op 23 februari in Parijs bekendgemaakt tijdens de internationale kookboekenbeurs.
Bron: boekblad vakprijzen
zie ook http://www.cookbookfair.com/
Dettie