Een werkelijk prachtig kookboek vol smakelijke, betaalbare recepten en schitterende foto's van zowel Scandinavische gerechten als het Scandinavische landschap.
Om in indruk van de foto's te krijgen kun je hier de website van de auteur bekijken: http://simonbajada.com
Lees mijn recensie hier: http://www.leestafel.info/simon-bajada
Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Echt een boek voor jou!
Het ziet er beeldschoon uit, heel mooie foto's en het eten ziet er ook zeer smakelijk uit.
Ben benieuwd hoe de makreel met peer smaakt...
Dettie
Het ziet er beeldschoon uit, heel mooie foto's en het eten ziet er ook zeer smakelijk uit.
Ben benieuwd hoe de makreel met peer smaakt...

Dettie
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Staan er ook recepten voor rendier in?
Vraag is dan alleen waar je dat hier vandaan haalt.
Vraag is dan alleen waar je dat hier vandaan haalt.
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Prachtig hè, die foto's! Het is echt een kunstwerkje.
Rendier staat er niet in. Wel hert. Verder zijn het allemaal ingrediënten die relatief eenvoudig te verkrijgen zijn.
Rendier staat er niet in. Wel hert. Verder zijn het allemaal ingrediënten die relatief eenvoudig te verkrijgen zijn.
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Jammer. Rendier kan best lekker zijn, mits goed klaargemaakt. In Helsinki heb ik ooit heerlijke rendierragout gegeten en in Salla een heerlijke rendierschnitzel.
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Was je van plan het te maken Renate? 
Rendiervlees is hier in Nederland nauwelijks te koop en stinkend duur, zie http://nordic-delikatesser.nl/vlees.html
Daar zullen ze vast rekening mee houden.
Het lijkt me verder een fijn boek, ook prettig dat de ingrediënten betaalbaar zijn. Soms heb je kookboeken waarbij je kruiden e.d. moet gebruiken die je verder nooit gebruikt of moeten er heel dure dingen in zoals truffels e.d.
Niet door de doorsnee inwoner van Nederland te betalen.
Dettie

Rendiervlees is hier in Nederland nauwelijks te koop en stinkend duur, zie http://nordic-delikatesser.nl/vlees.html
Daar zullen ze vast rekening mee houden.
Het lijkt me verder een fijn boek, ook prettig dat de ingrediënten betaalbaar zijn. Soms heb je kookboeken waarbij je kruiden e.d. moet gebruiken die je verder nooit gebruikt of moeten er heel dure dingen in zoals truffels e.d.
Niet door de doorsnee inwoner van Nederland te betalen.
Dettie
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Juist, Dettie. Dat vind ik heel prettig aan dit boek. Het zijn over het algemeen heel eenvoudige en betaalbare ingrediënten. In andere kookboeken zie ik regelmatig recepten die een klein fortuin kosten om ze te maken.
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
Nee, nee, nee, ik heb niet zo veel belangstelling voor koken. Meer voor eten.
Re: Simon Bajada - De nieuwe Nordic Cuisine
haha ja eten is ook heerlijk! Maar koken (en kookboeken) vind ik zelf ook erg leuk.
Dettie
Dettie
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten