In tal van gerechten is het alledaagse ei onmisbaar. De gerechten in dit kookboek doen je smaakpapillen hunkeren naar meer.
Lees mijn recensie hier: http://www.leestafel.info/blanche-vaughan
Blanche Vaughan - Ei, de beste recepten
Re: Blanche Vaughan - Ei, de beste recepten
Wat een leuk boek Annemarie. Bijzonder hè wat je allemaal met een ei kunt doen. De cover vind ik erg mooi zo, geen tierelantijnen gewoon ene ei, want daar gaat het om.
Ik moet er 's ochtends trouwens niet aan denken om ene ei met anjovispasta te eten, krijg met pijn en moeite een beschuit naar binnen, maar de combinatie klinkt wel erg lekker.
Dettie
Ik moet er 's ochtends trouwens niet aan denken om ene ei met anjovispasta te eten, krijg met pijn en moeite een beschuit naar binnen, maar de combinatie klinkt wel erg lekker.
Dettie
Re: Blanche Vaughan - Ei, de beste recepten
Als ik 's-ochtends niet goed ontbijt ben ik de hele dag aan het snacken. Maar anjovispasta zal ik misschien ook eerder als lunch eten. Dit is echt een heel leuk boek vol smakelijke recepten. En vooral ook: niet moeilijk en niet duur. Echt een boek waar je wat mee kunt.
Re: Blanche Vaughan - Ei, de beste recepten
Ik zou niet weten hoe ansjovispasta smaakt, maar eerlijk gezegd kan ik zo'n beetje alles wat ik lekker vind, als ontbijt eten. Vroeger wel ontbeten met een restje Chinees. En als we het in de vissfeer moeten houden, dan denk ik aan omelet en gerookte zalm (wel eens in de vakantie als ontbijt gegeten).
Re: Blanche Vaughan - Ei, de beste recepten
Dat restje Chinees eten sla ik even over maar omelet met gerookte zalm lijkt me ook wel wat.
Re: Blanche Vaughan - Ei, de beste recepten
Anjovispasta is heel zout, dat komt omdat anjovis sterk gepekeld wordt.
Persoonlijk vind ik het té zout maar een vriendin van mij is gek op anjovis, lust het overal op.
Maar zo'n zoute pasta met ei zal best lekker zijn, het ei heft het zoute wat op.
Dettie
Persoonlijk vind ik het té zout maar een vriendin van mij is gek op anjovis, lust het overal op.
Maar zo'n zoute pasta met ei zal best lekker zijn, het ei heft het zoute wat op.
Dettie
Re: Blanche Vaughan - Ei, de beste recepten
Vroeger kon ik Gargantueske hoeveelheden eten verwerken en toch m'n gewicht op 65 kilo (bij een lengte van 1,82 m) houden. Nu ben ik zwaarder en eet ik minder. Echt op m'n lijn letten hoef ik nog steeds niet.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten